Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Barry
Aantal werknemers: 100~200 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 15000000 - US$ 20000000
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 50% - 60%
Beschrijving bedrijf
Het onthaal aan Industrial Co. van Guangzhou Barry, Ltd, veranderde haar naam door Guangzhou Caile Opblaasbaar Productenco., Ltd (opgerichte in1997) in 2002. Na bijna 20 jaar van ontwikkeling en de groei, wordt zij geplaatst ontwerpend en onderzoekend, vervaardigend, verkopend, het gebouwde installeren bij één van het professionele industriële bedrijf op technologie gebaseerd, dat aan sporten, recreaties, van het vermaakmateriaal, van de reclame en andere materiaal werkt. De fabriek van Barry behandelt een gebied van 10000 vierkante meter. En wij hebben bureau dichtbij de fabriek met comfortabel milieu gescheiden.

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd


Barry heeft meer dan 100 werknemers, heeft bijna 80 percent van hen Universiteitsgraad of hierboven. Met perfecte organisatiestructuur, creatief en verantwoordelijk beheer, werken wij R&D, productie, verkoop en installatieteams samen om de professionele, geschikte en uitvoerige dienst voor binnenlandse en buitenlandse cliënten te verlenen.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd


onze hoofdondernemingen zijn in watersportuitrusting, opblaasbare sporten, opblaasbaar vermaakfaciliteiten en speelgoed, steun, opblaasbare tenten, opblaasbare reclame en het zijn volledig van collectieve die cultuur van het uitbreiden van levering wordt gewassen. De producten worden hoofdzakelijk verkocht aan binnenlandse markt, en Europa en Amerika, Japan, het Midden-Oosten, Oceanië, Afrika, Zuidoost-Azië, Zuid-Azige, Rusland en andere landen en regio's.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd


De laatste jaren, is Barry geëngageerd aan het versterken van technologieonderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, evenals actief het verbeteren van productieproces geweest. Barry heeft ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en ICTI-Systeemcertificatie ingevoerd. Van productontwerp, vorm, kleurenschema's, productieprocessen, en geheel proces van kwaliteitsbewaking, verleent Barry de producten en de allesomvattende diensten die ontmoeten of de verwachtingen van klanten overschrijden.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

 
Certificaat
Standaard:商标
Aantal:30197046
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:2029-02-13
Scope / Range:air track
Uitgegeven door:
Standaard:CE
Aantal:EPTH-BR-S0904816
Uitgiftedatum:2009-04-15
Vervaldatum:
Scope / Range:Bouncer
Uitgegeven door:Eport Compliance Laboratory Limited
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal